EU Cookie Law BG

English version

Тази страница обяснява подхода ни към личните Ви данни на всички наши сайтове и приложения и как тя ви засяга.


Съкратена версия

Ние събираме анонимна статистика за Вашето посещение, като кои от нашите страници са разгледани.
Някои трети страни и приложения, като Facebook и Twitter, могат да знаят, че сте посетили сайтовете ни, ако ползвате услугите им. Ние не можем да ги контролираме, но ние не вярваме, че това представлява някаква заплаха за Вас.
Ако се регистрирате при нас, ние много внимаваме с Вашите лични данни и ние никога няма да го споделяме с други, без вашето изрично знание.
Ние никога не споделяме Вашите данни с трети лица, освен когато това ще ни помогне да подобрим услугите си.

Това са само основните моменти. Ако имате нужда от подробности, продължавайте да четете.


Измерване на нашите посетители

Ние измерваме посетителите на нашия уеб сайт чрез Google Analytics. Това записва посетените от Вас страници в нашите сайтове и програми, как сте пристигнали в нашия сайт и основна информация за Вашия компютър. Всичката тази информация е анонимна - така че ние не знаем кой сте Вие; просто, че някой е посетил нашия сайт.

Информацията, която събираме от анализите ни помага да разберем кои части на нашия сайт се справят добре, как хората пристигат на нашия сайт и така нататък. Подобно на повечето уеб сайтове, ние използваме тази информация, за да направим нашия сайт по-добър.Facebook, Twitter и други социални мрежи

Тези услуги предоставят социални бутони със сходни характеристики, като тези, които ние използваме на нашия уебсайт - като "Like" и бутоните "Tweet".

За да направим това, ние се вгради код, който те осигуряват и те контролират. За да функционират техните бутони обикновено те, социалните мрежи, знаят, ако сте влезли в профила си. Например Facebook използва това, за да се каже, "Х от Вашите приятели харесват това". Ние нямаме никакъв достъп до тази информация, нито пък можем да контролираме как тези мрежи я използват.

Социалните мрежи следователно биха могли да знаят, че Вие разглеждате този сайт, ако използвате услугите им. Тъй като нашият уеб сайт запазва само Вашето посещение и, то това не е проблем за повечето потребители.


Ако се регистрирате в нашия сайт

Когато се регистрирате за някоя от нашите услуги ние ще запишем специфична информация за вас, като вашето потребителско име и имейл адрес.

Ние също така ще събираме и съхраняваме информация за използването на нашите услуги, така че да ги подобрим. Например, ние водим регистър на какви функции се използват по всяко време.

Ние също така пазим информация за Вашите плащания, ако Вие сте избрали някоя от нашите платени услуги, като "VIP" абонамент, например.


Имейли

Ние може да Ви изпращаме имейл съобщения относно наша услуга (като фактури) или ако сте записани (като бюлетини или известия). Вие имате възможността да се откажете от някои от тази известия по всяко време.

Ние никога няма да предостави лична информация или имейл адрес на трети лица, освен когато те са специално подбрани, за да помогнат за подобрението на нашите собствени услуги, както подробно е описано по-горе.


Сигурност

Ние предприемаме много предпазни мерки за предотвратяване на загуба, злоупотреба или промяна на Вашата лична информация. Тези предпазни мерки може да включват:

Използването на SSL криптиране за чувствителни данни
Информацията се съхранява на сигурни сървъри.
Всеки достъп до информация е ограничен с парола и / или защитен ключ

Въпреки, че ние сме предприели всички възможни за нас предпазни мерки, не можем да гарантираме за сигурността на информацията, изпратена по Интернет.

Разбира се, ние сме отговорни за запазване в тайна на Вашата парола и потребителски данни. Ние никога няма да ви поискаме паролата, така че моля не се доверявайте на никого , който Ви попита за нея.


Извличане на информация

Ние използваме чужди услуги, за да събираме информацията за посетителите на сайтовете или приложенията ни, като тези, предоставени от Google.

Как защитаваме вашите лични данни

Ние, както и нашите хостинг доставчици, въведохме подходящи мерки за сигурност, за да защитим и предотвратим загубата, злоупотребата и изменението на информацията под наш контрол, включително личните Ви данни. Работим усилено, за да гарантираме сигурното използване на нашите сайтове.

Въпреки че предприемаме строги предпазни мерки срещу евентуални нарушения на сигурността на нашите сайтове и базите данни на членовете, нито един уебсайт или интернет връзка са напълно защитени и не можем да гарантираме, че няма да настъпи неупълномощен достъп, хакерство, загуба на данни или други нарушения. Съветваме ви да предприемете мерки, за да защитите личните си данни(най-вече паролата си) и да излезете от профила си след употреба. Ако загубите паролата си или я предоставите при други услуги, които използвате, тези услуги могат да бъдат компрометирани и Вашите данни да изтекат. Ако това се случи, моля, съобщете го на страницата Contact us.

Къде се съхраняват личните ми данни и за какво се използват?

Съхраняваме вашата лична информация само докато имаме нужда от нея съгласно разрешеното от приложимото законодателство. За да защитим безопасността и сигурността на нашите потребители при използване на нашите услуги, ние въвеждаме период за съхранение до три месеца след изтриването на профила. През този период информацията за профила може да бъде запазена, въпреки че Вашите данни, разбира се, вече няма да са видими от другите потребители.

Искаме да имате достъп до нашите сайтове, където и да се намирате. За да направим това възможно, използваме защитените услуги на нашите хостинг доставчици (в момента Arvixe и SuperHosting). Хардуерът не е наша собственост. Данните, събрани от рекламните партньори, също могат да се съхраняват извън EU. Взети са мерки за адекватна защита на данните Ви.


Актуализиране на тази политика

Имаме си запазваме правото да актуализираме тази декларация за поверителност, от време на време, особено като настъпят технологични или законови промени. Винаги можете да проверявате тази страница за най-новата версия. Ние също може да ви известява за промени в нашата политика за поверителност по имейл.


Въпроси?

Ако имате някакви въпроси моля, свържете се с нас